Start nieuwe schooljaar Stichting Studo

Start van het nieuwe Schooljaar

Start nieuwe schooljaar Stichting Studo

Deze week is het dan weer zover, alle middelbare scholen in en rondom Nijmegen doen hun deuren weer open. De meeste leerlingen starten dan weer met frisse en gezonde (tegen)zin aan het schooljaar 2014-2015. Dus ook wij zullen onze deuren weer openen en met enthousiasme proberen om samen met de leerlingen te werken aan hun studieresultaten.

Stichting Studo bestaat inmiddels zes jaar en we hebben vorig schooljaar weer een aantal grote ontwikkelingen doorgemaakt. Zo zijn we aan de Archipelstraat gestart met een intensievere klas met maximaal 5 leerlingen per begeleider. Ook zijn we sinds een aantal maanden geopend vanaf 15:00 uur en zijn we telefonisch beter bereikbaar. Daarnaast hebben we grote vooruitgang geboekt in de communicatie tussen de mentor en de docenten. En hebben we de rol van de mentor uitgebreid en hebben we extra begeleiders aangenomen. Onze huisstijl en website zijn vernieuwd en we hebben ons studiecentrum verbouwd. Dit jaar zullen we deze veranderingen doorzetten en ook weer met nieuwe dingen aan de slag gaan zoals onder andere een faalangsttraining en een workshopdag op 1 november; ‘presteren moet je leren’.