Vacature Huiswerkbegeleider Merletcollege

Vacature Huiwerkbegeleiding Merletcollege

Vacature Huiswerkbegeleider Merletcollege

Vind jij het leuk om leerlingen te begeleiden in hun leerproces, hen te helpen wanneer ze vastlopen en hulp te bieden op het niveau van de leerling? Dan is huiswerkbegeleider zijn op het Merlet College in Cuijk iets voor jou!

Het Merlet College is een VMBO-/havo-/VWO-school gelegen in Cuijk. Iedere dag biedt Stichting Studo hier huiswerkbegeleiding aan een groep leerlingen variërend in leeftijd van 12 t/m 19 jaar. Gedurende de huiswerkbegeleiding is er naast het aanbieden van de vakinhoudelijke hulp ook aandacht voor studievaardigheden. Je bent bewust bezig met de leerlingen te ‘leren leren’.

Functieomschrijving:

  • Twee tot drie keer per week zo’n 2 uur of 2,5 uur (afhankelijk van de locatie) huiswerkbegeleiding bieden. Hierin begeleid je de leerlingen met het  maken van een planning en huiswerk en het voorbereiden op toetsen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het leerproces van een groepje (mentor)leerlingen;
  • Je hebt geregeld contact met ouders en leerkrachten;
  • Door middel van rapportages houd je de voortgang van je leerlingen bij.

Profielomschrijving:

  • Je hebt affiniteit met deze doelgroep;
  • Je staat stevig in je schoenen en laat je niet zomaar ompraten;
  • Je bent in staat om stof op het niveau van de leerling uit te leggen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

Durf jij deze uitdaging aan? Mail dan  je motivatiebrief en cv naar Julian Bruinse, coördinator huiswerkbegeleiding Merlet College Cuijk. merlet@studo.nl