Werkwijze Bijles

Per 1 januari 2019 worden de bijlessen verzorgd door Bijlesnetwerk.

Bijles is een individuele vorm van begeleiding, waarbij wordt ingegaan op de stofinhoud van één of meerdere vakken. De leerling krijgt tijdens de bijles extra uitleg en oefening in de vakken die hij/zij lastig vindt. Het wordt door leerlingen vooral als prettig ervaren dat zij tijdens de bijles veel vragen kunnen stellen, die zij tijdens de lessen op school niet kunnen of durven te stellen. Door de persoonlijke aanpak van de bijles kan de leerling adequaat geholpen worden met zijn/haar studieproblemen. De leerling krijgt een persoonlijke bijlesgever die aan een universiteit of hogeschool studeert. Bijlesnetwerk zorgt dat er na het plaatsvinden van het intakegesprek binnen 3 à 4 dagen een geschikte bijlesgever is aangesteld, zodat de bijles spoedig kan worden opgestart. De leerling maakt met zijn/haar eigen bijlesgever afspraken over waar en wanneer de bijles plaatsvindt en wat zij in de bijles gaan doen.

Bijles is op ieder niveau van de middelbare school en voor elk vak mogelijk. Ook verzorgen wij bijles aan basisschoolleerlingen en studenten op het wo, hbo en mbo. Wij zijn actief door heel Nederland, waardoor wij in alle grote (studenten)steden bijles kunnen aanbieden. Voor locaties waar wij weinig tot geen bijlesdocenten hebben, kunnen wij online bijles verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over bijles aan huis of om direct aan te melden! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 085-7325830 of info@bijlesnetwerk.nl.

Intakegesprek

Als u zich aanmeldt voor bijles, bellen wij u binnen één werkdag op voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt nagegaan waar de leerling moeite mee heeft en hoeveel uur bijles er nodig zal zijn per week. Aan de hand van de behoeften van de leerling wordt vervolgens bepaald welke bijlesgever het beste bij de leerling past. De bijlesgevers worden in eerste instantie geselecteerd op basis van het vak waar de leerling moeite mee heeft. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de bijlesgever een expert op dat vakgebied is. Tevens houden we rekening met persoonskenmerken en voorkeuren van de leerling.