Examentraining

De examentrainingen worden georganiseerd door onze kennispartner Lyceo. Ieder weekend en in elke schoolvakantie vinden examentrainingen plaats in alle vakken, op alle niveaus en door heel het land!

De trainingen vinden plaats op centrale locaties in Nederland. Speciaal voor deze examentrainingen worden de beste docenten geselecteerd, die je in twee of drie dagen zullen klaarstomen voor het Centraal Examen 2019. Een examentraining bestaat uit een aantal blokken van ongeveer 2 uur per blok. Ieder blok begint met uitleg van de theorie, waarna de leerlingen onder begeleiding van de trainer oefenopgaven maken. Daarna gaan de leerlingen zelfstandig aan de slag met oefeningen die worden nagekeken door de docent. Tot slot wordt tijdens een examentraining geoefend met een proefexamen, die onder dezelfde omstandigheden wordt gemaakt als het eindexamen zelf. Op die manier wen je alvast aan hoe het eraan toegaat bij de eindexamens en ga je goed voorbereid deze spannende periode in!

Meer informatie of een examentraining boeken?

Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven voor examentraining. Heb je nog vragen? Bel naar 071-7900040 of stuur een mailtje.