Huiswerkbegeleiding op het Kandinsky College

Per 1 januari is de organisatie van de huiswerkbegeleiding in handen van Bijlesnetwerk.

We verzorgen huiswerkbegeleiding op het Kandinsky College (locatie Molenhoek). De huiswerkbegeleiding richt zich op een kleine groep leerlingen binnen de school die moeite hebben met zelfstandig werken of die ongestructureerd te werk gaan. Daarnaast kan de leerling ook vakinhoudelijk bijgeschoold worden tijdens de huiswerkbegeleiding. Op deze manier wordt er samen gewerkt aan het ophalen van onvoldoendes of aan andere doelstellingen.

Elke leerling staat onder toezicht van een persoonlijke mentor. Deze mentor houdt de mentorleerling in de gaten en houdt na elke toetsweek bij hoe de leerlingen er gemiddeld voor staan en biedt extra begeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding besteden onze begeleiders ook aandacht aan het inplannen van het huiswerk voor de hele week. Dit vooruit plannen van proefwerken en andere opdrachten zorgt ervoor dat de leerling zelf moet inschatten hoelang hij of zij hierover denkt te doen. Bovendien controleren en overhoren onze begeleiders het gemaakte werk, zodat de leerling feedback krijgt op zijn of haar leerproces. U kunt de voortgang bijhouden in ons leerlingvolgsysteem.

De huiswerkbegeleiding op het Kandinsky College is iedere dinsdag van 14.30u tot 16.30u. Voor leerlingen die op dinsdag tot 15.30u les hebben, is er een extra dag ingericht. Voor meer informatie hierover en/of de begeleiding, neem gerust contact op met de vestigingscoördinator Lotte Ouweltjes .

Locatiecoördinator

Mijn naam is Lotte Ouweltjes en ik ben 28 jaar. Ik heb jarenlang ervaring als huiswerkbegeleider en vestigingscoördinator en ben als afgestuurd bestuurskundige goed in staat begeleiding voor uw kind te organiseren. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich gehoord voelt en in een fijne, vertrouwde omgeving aan de slag kan gaan. Mijn collega Daniek Rietman verzorgt de intakes op het Kandinsky College en vertelt u graag meer over alle mogelijkheden.

Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of per e-mail. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Singel 124, 6584 BK Molenhoek

Vestigingscoördinator (algemene vragen): Lotte Ouweltjes

lotte.ouweltjes@hwb.bijlesnetwerk.nl

06-13623432

.