Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Huiswerkbegeleiding Nijmegen – Aan de Archipelstraat 292 te Nijmegen vindt u het studiecentrum van de hoofdlocatie van Stichting Studo. Leerlingen kunnen op deze locatie elke dag terecht van 15:00-17:00 uur, 16:00-18:00 uur, 17:00-19:00 uur, of van 18:00-20:00 uur voor huiswerkbegeleiding. De centrale ligging van deze locatie in Nijmegen zorgt ervoor dat de leerlingen snel op de huiswerkbegeleiding kunnen zijn wanneer ze uit school komen. De dynamiek van de locatie wordt versterkt doordat leerlingen van alle scholen uit heel Nijmegen kennis met elkaar maken op de Archipelstraat. De begeleiding vindt plaats in kleine groepen met maximaal 8 leerlingen per huiswerkbegeleider, en in een vertrouwde omgeving waar effectief gewerkt kan worden. Het team bestaat uit vaste huiswerkbegeleiders, zodat leerlingen vertrouwd raken met de begeleiders en er een veilige leeromgeving gecreëerd wordt. Bovendien is deze locatie – in tegenstelling tot onze andere locaties – specifiek ingericht op het geven van huiswerkbegeleiding, waardoor een stimulerende leeromgeving aangeboden wordt, zodat wij elke leerling persoonlijk en efficiënt vooruit kunnen helpen met zijn of haar studie.

De Archipelstraat is tevens ook de locatie waar alle coördinatoren, studiebegeleiders en het bestuur samenkomen voor informatieavonden, vergaderingen en andere zaken. Hiermee vormt de Archipelstraat in Nijmegen het kloppend hart van Stichting Studo.

Contact

Dhr. K. Schäperclaus

Archipelstraat 292, 6524LR Nijmegen

k.schaperclaus@studo.nl

024-3010035 (werkdagen 15:00-20:00)

06-45274341

Coördinator

Mijn naam is Koen Schäperclaus, ik ben 22 jaar oud en ik ben op dit moment coördinator en huiswerkbegeleider bij Stichting Studo op de Archipelstraat in Nijmegen. In augustus 2013 ben ik begonnen met het geven van huiswerkbegeleiding en ik doe dit nog steeds met heel veel plezier. Vooral als mentor is het erg leuk om de problemen van mentorleerlingen aan te pakken en daardoor de leerlingen te zien groeien. Dat is ook de reden dat ik 2 jaar geleden de uitdaging ben aangegaan om begeleider en mentor te worden van intensieve klas. Hier begeleid ik de leerlingen die extra veel aandacht nodig hebben.

Op dit moment heb ik een tussenjaar van mijn studie, omdat ik aan het wachten ben op mijn co-schappen in het ziekenhuis. Naast mijn functies als huiswerkbegeleider en mentor, heb ik besloten om het coördinatorschap op me te nemen. Ik regel dit jaar het hele reilen en zeilen van de huiswerkbegeleiding op de Archipelstraat. Ik zal me er volledig op richten om de begeleiding van alle leerlingen een zo groot mogelijk succes te maken!

.