Tarieven huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding wordt 5 dagen per week gegeven op ons studiecentrum te Archipelstraat 292 in Nijmegen en op het Dominicus College en 4 dagen op het Merletcollege te Cuijk en 2 dagen op Kandinksy College te Molenhoek. De aanwezigheid bedraagt 2 uur per dag op de Archipelstraat en 2,5 uur op Dominicus College. Huiswerkbegeleiding is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Klik hieronder voor meer informatie over de huiswerkbegeleiding. Bij combinatie van een van de onderstaande pakketten met bijles zijn de kosten €15,00 per gevolgd uur bijles aanvullend op de genoemde prijs.

Pakket bijles i.c.m. huiswerkbegeleiding

Dit pakket is er speciaal voor leerlingen die ook via Stichting Studo huiswerkbegeleiding krijgen. De leerling heeft hulp nodig en/of een achterstand in één of meerdere vakken en dient hiervoor bijles te ontvangen. Samen met de leerling en de eventuele mentor bij Stichting Studo wordt nagegaan hoeveel bijlesuren de leerling per week nodig heeft. Enkel de uren die hij/zij aan bijles afgenomen heeft worden in rekening gebracht.

Pakket bijles op Merletcollege

Dit pakket is er speciaal voor leerlingen afkomstig uit (de omgeving van) Cuijk. De leerling heeft hulp nodig en/of een achterstand in één of meerdere vakken en dient hiervoor bijles te ontvangen. De leerling wil de bijlessen in Cuijk volgen. De leerling wordt samen met andere leerlingen op een bepaalde dag / bepaalde dagen ingeroosterd voor individuele bijlessen bij een bijlesgever, zodat de reiskosten verdeeld worden over meerdere leerlingen en het bedrag van €18,50 per uur gehanteerd kan worden. Enkel de uren die hij/zij aan bijles afgenomen heeft worden in rekening gebracht. Dit pakket vindt enkel doorgang bij voldoende animo en wanneer de leerling in het rooster past.