Onze Partners

Stedelijk Gymnasium Nijmegen

Stichting Studo verzorgt in samenwerking met het Stedelijk Gymnasium Nijmegen huiswerkbegeleiding op school van 14:30 tot 17:00 uur, op maandagen tot en met donderdagen. Het doel van deze samenwerking is om extra begeleiding te bieden aan leerlingen die behoefte hebben aan intensieve naschoolse ondersteuning; zowel vakinhoudelijk als vakoverstijgend, bijvoorbeeld op het gebied van studievaardigheden. Met onze methode streven we ernaar om niet alleen de studieresultaten te verbeteren maar willen we daarnaast de leerling effectieve en effici├źnte werkmethodes en leerstrategie├źn aanleren.

Dominicus College

Stichting Studo geeft al ruim 3 jaar huiswerkbegeleiding op het Dominicus College. Wij maken huiswerkbegeleiding hierdoor meer bereikbaar voor met name leerlingen die in het westen van Nijmegen en Beuningen wonen.

Merletcollege

Sinds enkele jaren werkt Stichting Studo samen met het Merletcollege. Wij geven huiswerkbegeleiding op het Merletcollege in Cuijk en verzorgen ook bijles in de regio.

Kandinsky College Molenhoek
Kandsinsky College logo

Sinds 2014 geeft Stichting Studo ook studiebegeleiding op Kandinsky College locatie Molenhoek. Deze school staat bekend als de meest sportieve school en Stichting Studo is trots om zo’n school als partner te hebben.