Werken bij Stichting Studo

Stichting Studo biedt bijlessen, huiswerkbegeleiding, orthopedagogische begeleiding en examentrainingen aan middelbare scholieren. De huiswerkbegeleiding vindt plaats op verschillende plaatsen in en rondom Nijmegen. Iedere locatie heeft zijn eigen team van huiswerkbegeleiders aangestuurd door de locatiecoördinator.
De bijlessen en orthopedagogische begeleiding vinden op verschillende plekken plaats. Dit kan bij de leerling thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op de school van de leerling, de universiteit of een andere locatie die afgestemd is met leerling en diens ouders.
De examentrainingen vinden plaats op de hoofdlocatie van Stichting Studo.

Stichting Studo is constant op zoek naar nieuwe bijlesgevers, huiswerkbegeleiders, begeleiders voor de orthopedagogische begeleiding en ook zoeken wij ieder jaar weer examentrainers! Lijkt het je leuk om middelbare scholieren bij te staan en te helpen met hun studie en daarmee met hun toekomst? Kom dan zeker werken bij Stichting Studo. Wij bieden je flexibele werktijden, een uurloon van 10 euro en uiteraard een leuke bijbaan. Daarbij krijg je de kans om je kennis van bepaalde vakken bij te houden.

Ben jij onze enthousiaste, nieuwe bijlesgever, huiswerkbegeleider, orthopedagogische begeleider en/ of examentrainer? Stuur dan een e-mail naar info@studo.nl met je naam, telefoonnummer, functie(s) waar je voorkeur naar uitgaat, een korte toelichting en je CV!